tisdag 19 juni 2012

Den där galna Wennborgskan!

Min kompis fru Wennborg är galen. På riktigt! 


Så här var det:


Hon är rädd för tandläkare som många av oss så det säger jag inget om. I höstas så ringde hon en tandläkare och gick dit några gånger för det behövdes lagas lite. Han satte dit några provisoriska historier. De heter just provisoriska för att de är tillfälliga och behöver bytas ut mot lite mer permanenta lagningar. Alla är med på det?


Sen slutade hon gå till tandläkaren för hon tycket han var bäng. Det får man tycka, absolut, men det är ju halvhyfsat bra ifall man då går till en ANNAN tandläkare och inte bara struntar i alltihop. Men Wennborgskan hade ingen lust så hon sket i det. Jaha.


Nu sa hon häromdagen att hon skulle till tandläkaren på eftermiddagen och jag blev ju lite förvånad. Det visade sig att några av de provisoriska lagningarna hade gått söder och behövde lagas. Av en tandläkare. Hur visste hon det? 


Jo hon hade försökt laga dem själv!!! Jag säger ju att hon inte är klok!


Först försökte hon limma fast det som lossnat. Jamen guuuu' vad bra! Det är väl vad Socialstyrelsen rekommenderar att man gör ett par gånger om året? Sprutar in skitgiftigt lim rakt i munnen?!


Det fungerade naturligtvis inte (vilket en apa kunde listat ut) så vet du vad den där galenpannan gjorde då? 


Hon eldade på lagningen för att försöka smälta ihop den INNE I MUNNEN!!


 Jamen du hör ju! 


Tandläkaren hon gick till var en annan istället för den hon tyckte var bäng. Fi fan vad med skäll hon fick!! 


Konstigt va?


Själv är ganska nöjd med att inte vara värst på precis alla områden i livet. Här blir jag slagen med hästlängder, en promenadseger, a walk in the park liksom.


Mina kompisar, de kan de!

1 kommentar:

Tjillevipp morsan sa...

Hahahahaha- jag älskar din blogg!!!
Din kompis..hon kanske behöver små vita piller som man bara får på recept? ;)