torsdag 14 juni 2012

Jorå...

....natten var mild och öm...hahahahahhaha...förlåt, var bara tvungen att skratta klart först.


Efter att Skräcken och jag kalasat hos mammuten igår så åkte vi och hämtade upp Freja och Nova. De blev hysteriska. Freja började yla av glädje och den där lilla fan for som en studsboll. När vi ändå hade en bil full av hundar passade vi på att plocka upp lilla Clara också. Hej och hå.


Iväg till en rastgård där de fick storma omkring. Claras matte kom dit direkt från jobbet så henne tog jag inte hem. Men de andra. Skräcken blev surare än surast. Katterna gjorde inte frivolter av glädje de heller. 


Jag tänkte vara lite klurig och bestämde att jag skulle sova på soffan så kunde katterna få vara ifred i sovrummet. Vilken kanonide. Hahahahahahaha! F'låt, nu blev jag visst så där igen.


Så jag gosade ner mig i soffan, då hoppade Skräcken upp och vräkte sig ut på halva soffan och jag fick knäna under hakan. Då ville Freja också ligga i soffan och mina knän var nu mer ovanför huvudet. Precis just då kom lilla Nova på att "Jag med!!" så hon slängde sig upp och landade på min bröstkorg och sen la hon sig med huvudet på min arm. På rygg! Precis som en bebis låg och och bökade omkring för hon ville först bli kliad på magen och sen skulle vi sova sked. Jamen eller hur!?


Jag gav upp och gick in i sovrummet. Där fick jag vara alldeles själv (ja utan hundar alltså, katterna var redan där) i en 2-3 minuter innan de kom i en fjantig parad och slängde sig upp i min hela 105 centimeter breda säng. Freja la sig och gosade med mig medan lilla Nova flyttade sig närmare och närmare katten Simon som låg vid fotänden. Till slut fick han nog och flydde. Besvikelsen i Novas fejja var otrolig. Hon hoppades väl att de skulle ligga nära varandra och mysa. 


Freja har en obegripligt tjock och varm päls så jag blev en smula svettig. Det rann längs ryggen på mig. Skitlätt att somna då ju. Till slut gav alla djuren upp och hoppade ner på golvet. Då somnade jag. Men eftersom de hoppade upp och ner h-e-l-a  j-e-v-f-l-a natten så har det varit lite dåligt med sammanhängande sömn. Vid två tillfällen vaknade jag av att Nova spydde på sovrumsgolvet. Vad jag gjorde åt det? Steg upp och torkade bort det? Nej, jag vände mig åt andra hållet och somnade om.


Klockan åtta ringde M-L för nu skulle vi till rastgården. Jag slet på mig kläder, borstade tänderna och tog med de tre lopphögarna ut.


Nu tog deras vanliga dagmatte M-L över och lyckan i Skräckens ansikte när jag bara tog ut henne ur bilen när vi kom hem igen går inte att beskriva.


Nu tänker jag finvila på soffan en stund. Sååå rättvist och välförtjänt.Inga kommentarer: