lördag 14 januari 2012

Iskalla vindar

Imorse åkte vi till rastgården redan 20 i 9.


ML kom i sin nyköpta fina bil, gott om plats för både folk och fä. Fyra människor och lika många hundar fick plats och då fanns det ändå plats över! Jättehärligt.


Nåt som inte alls var lika härligt var vädret - amen fi för faaaan vad vidrigt. Enligt termometern är det bara -1 men sen lägger vi på en fräsig vind på det. Hujedamig.


L hade tagit med sig fika så det gick att värma sig med te och/eller kaffe. 


Efter en stund dök det upp en kvinna vi träffat där flera gånger, hon har en obeskrivligt rar goldentik på1 ½ år och en jack russelhane som inte är särskilt rar nånstans. Han kan mopsa sig lite men det brukar ta Skräcken och hennes kompisar ungefär 12 sekunder att ta det ur honom. 


Skräcken gick fram och skulle nosa av honom men då sprang han iväg, hon blev skitarg och satte efter honom, morrandes och skällandes tills han stannade och hon fick lukta klart. Det är min hagga det :)


När jag stod där och trots skotervantar frös fingrarna av mig så slogs jag av en sak, många har ju på facebook förfasat sig över att det varit plusgrader så här i vintertider. Det brukar vara de människorna som håller sig inomhus allt som oftast, tittar ut på blåsten och snön som kommer farande i sidled och konstaterar 'Åh vad skönt att vi inte behöver gå ut idag!'

2 kommentarer:

Mallan sa...

Hahaha, så sant! Men det blir alltså bara för jävla kallt när det blåser....

Anna sa...

Snö i all ära, men blåsten kan man vara utan! =)