torsdag 19 april 2012

Hur man effektivast tvättar bebisar


När Stora Skräcken fortfarande var Lilla Skräcken, ungefär 12 veckor gammal så var vi och hälsade på hos päronen. Det är hennes andra hem så jag tyckte hon skulle vänja sig per omgående.


Man gör ju inget annat än springer ut med valpar stup i kvarten eftersom de kissar som om det vore en OS-gren, en skitviktig sån. Vid ett av tillfällena vi var utomhus mötte vi en familj bestående av mamma, pappa, tvåårig flicka och en pytteliten spädis som satt i en sån där skopa. 
Föräldrarna undrade om de fick klappa Skräcken och det fick de. De ville också gärna att tvååringen skulle komma fram och gosa med en liten lurvig sak. 


Den lilla lurviga saken var inte så sugen på att bli klappad av en tvååring utan hon störtade fram till spädisen och körde en tvätt av bebisens ansikte som hade impad på folk som jobbar på en biltvätt. Blixtsnabbt gick det och den lilla fattade ingenting av vad som hände så han/hon skrek inte ens utan gjorde bara värsta grimaserna. Bebisar fattar inte det där med att stänga munnen när hundar pussas så jag misstänker att det även blev en invändig tvätt. 


Vi kanske kan enas om att föräldrarna inte såg så där sjukt nöjda ut men de fick en väldigt ren bebis i alla fall!

Inga kommentarer: