tisdag 13 september 2011

Om vi vänder lite på det då

Om vi säger att det var en gammal tjejkompis som ringde i smyg för att hennes man inte ville att hon pratar med mig.


Vad skulle du göra då?


Skulle du bryta kontakten eftersom hon då inte är helt ärlig mot sin man eller gäller det bara när man är av motsatt kön?


Det är intressant att fundera på det här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lite funderingar på alla de sista inläggen.. :)
Lite svartsjuka tror jag är sunt, men det får ju inte gå så långt att man hindrar sin man/kvinna att inte kunna umgås med kompisar. Om det verkligen inte finns ngt annat emellan än vänskap, varför ska man då oroa sig? Hade nu den här kvinnan vågat fejsa det så hade hon ju inte behövt oroa sig!? Har märkt att det är rätt vanligt att kvinnor inte kan tillåta att deras män är kompisar med det motsatta könet, oavsett om det är ex eller ej.
Jag hade nog ifrågasatt både mannen som hindrar sin kvinna men även mannen som ringer i smyg.. det är ju inte heller schysst att låta ngn vara "hemlig" när det passar den andra.
Förstår hur du tänker för jag är ju i lite samma sits, där en gammal vän till mig låter sig styras så mkt av sin man att hon inte längre kan umgås med vännerna, men det är hennes liv och hennes förlust. Man kommer till en gräns när man känner att det räcker nu! Sorgligt men det visar ju å andra sidan vad det är för vänskap.

Bara några reflektioner, gå på vad som känns bäst för dig!

Kram/ A :)

Kennelflickan sa...

Tusen tack för många kloka ord. Kram

Elisabeth Björck Orvehed sa...

Att överhuvudtaget tycka att man ska behöva smyga och mörka... Det blir aldrig bra. Tänk så mycket energi man bränner på att hålla skenet uppe. Jobbigt...