söndag 13 maj 2012

Hurra

Tidigt i morse åkte vi till rastgården. Grannens lilla Lyxa kom också. Hon är så glad och söt. Skräcken är hennes idol. Hon fjantar efter och vill vara nära och gör allt som Skräcken gör. På bilden lär Skräcken valpen att äta gräs. 


Så fort gräset kommer så står Skräcken där som en kossa och proppar i sig gräs. Inte för att hon mår illa eller ska rensa magen. Hon tycker det är jättegott!




Lyxa tuggade så glatt i sig gräs.


Claras matte berättade att Clara (eller Fisan som hon kallas) börjat löpa. För en timme sen upptäckte jag att det har Skräcken också. 


Så nu ska hon matvägra (påbörjades lite lätt redan förra veckan), vara en omöjlig surpuppa, gräva gropar tills tassarna går sönder, tycka våldsamt illa om andra hundar som inte ingår i den närmsta kretsen (de kan ju vilja ta hennes inbillade ungar), inte vilja gå hemifrån eftersom inbillade ungar brukar sova under min säng, bli i-tvingad hormondroppar för att hon ska sluta stolla sig, inte reagera på den första svindyra dosen, förhoppningsvis reagera på den andra precis lika svindyra dosen för att till slut bli normal igen. 


Om typ tre månader med start från idag.



5 kommentarer:

Sandra sa...

Det fungerar inte med mera motion och aktivering och minskning av foder samt godis? Det fungerar ganska så bra på min vovva iaf.. nu skulle hon ha haft valpar i förra helgen om hon hade parats men det blev inte mer än att hon skulle ligga uppe på mig eller husse och matvägrade lite. Men det har gått över nu :)

Kennelflickan sa...

Hej Sandra,

dessvärre är hennes skendräktighet för 'stark' eller vad jag ska kalla den. Hon blir oerhört påverkad under en lång tid. Inget kul alls för henne, så de vanliga huskurerna funkar tyvärr inte :(

mariann sa...

Låter som en höjdare, synd om lillfröken att hon har det så jobbigt.
du får skämma bort henne lite till, så hon mår lite bättre.

Kennelflickan sa...

Tack Mariann, det ska jag göra! Och grattis till nytillskottet, nu är det definitivt slut på friden :)

Sandra sa...

Usch då så tråkigt.. Hoppas första kuren med meduciner hjälper till.