tisdag 1 maj 2012

Lilla Lyxa i rastgården

Nu är lilla skitungen fjorton veckor så hon fick följa med till rastgården för att leka med de stora barnen/hundarna.


Med Lyxa var det sju hundar i batmobilen. 




Hon skuttade omkring och nosade på allt. Sen övade hon sig i att gräva grop, en gren alla goldens bör klara av, som tur var hittade hon en som redan var påbörjad.




När man grävt klart så måste man provligga den lite.




Det var tydligen så mysigt att hon blev liggandes där en låååååång stund.




Fast mest av allt så fjantade hon efter Skräcken, ville ligga bredvid och så. Skräcken hade hittat en braig pinne hon gnagde på, då kom ungen fram och tog den rakt ur munnen på henne. Skräcken var så snäll och sa ingenting utan gick och hämtade en annan pinne. Då kom skitungen igen och tänkte ta även den pinnen. Då visade Skräcken sina fina tänder för Lyxa.




Sen skulle ungen ligga skitnära och det fick hon. En stund. Sen reste sig Skräcken och gick. Man vet ju aldrig vad ungar har för stygga bassilusker.




Strax innan vi skulle gå kom det tre hundar till, två spaniels och en sankt bernhard. Lyxa var modig och hälsade på den stora stora hunden.




Efter ungefär en timme åkte vi hem, då var lillan trött. Jag mötte Lyxa med ägare på kvällen och de berättade att när de kom hem från rastgården så åt valpen lunch och sen rasade hon omkull och sov stenhårt i två timmar. 


Det är tröttande att träffa andra hundar men nyttigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade ju turen att få träffa lilla Lyxa en liten stund i rasthagen i går och hon är verkligen en gullig liten juvel och så modig hon var som hälsade glatt på de större hundarna, men social träning är jättebra från tifig ålder/Gudrun