lördag 9 juli 2011

Om att inte få sova

Jo, det är ju gigantiska fönster här och hela väggen ned mot får-hagen och havet består av glasdörrar (såna rejäla skjutdörrar som finns vid medelhavet, känns sjukt internationellt att vara här) så man kan titta ut.

Min hund bor i en lägenhet i en förort och är inte van vid sånt. Så en gång i timmen hela natten var det ett obeskrivligt hallå här. Skräcken tittade ut och voffade på fåglar, grenar som rörde sig i vinden, spöken och allt möjligt. Hennes kusin Galli är van vid att se naturen hela tiden men blev överlycklig över att få skälla sig igenom natten. De där två sprang omkring inomhus, tittade ut och skällde p e r k e l e.

Det hjälpte inte att jag låg i sängen och vrålade åt dem utan jag var tvungen att kliva upp och skälla på dem "Nu j*vlar håller ni truten och går och lägger er". De blängde, suckade och gick och la sig. Bara för att dra igång igen en timme senare, hejja.

Snälla tant Amber som är tio år sov sig igenom natten. Idag är hon min favvo och kommer få kakor inpulade i munnen i tid och otid. Vrålaporna blir utan. Jag ska försöka se till att de två inte sover sig igenom dagen för att vara pigga inatt igen och köra en repris. Muppar.

Inga kommentarer: